Тематичен тест

Отговорите на въпросите по-долу ще ви помогнат да определите как да противодействате на стреса.

Стрес

 1. Имате ли депресивно или лошо настроение?
 2. Имате ли състояние, при което не искате да работите или да се занимавате с любимата си работа и поради това да отлагате изпълнението на важни за вас планове?
 3. Дори след малко физическо натоварване, имате ли усещане за умора, а вечер въобще не искате нищо?
 4. Усещането за умора постоянно ли е?
 5. Трудно ли е да се концентрирате, ако телевизорът, радиото или близките хора говорят?
 6. Често ли ви се появяват „паралелни“ мисли, например, правите едно нещо, а мислите за друго?
 7. По време на разговор имате ли трудности с речника?
 8. Усещането за нерешителност започва ли да се появява по-често?
 9. Станахте ли по-критичен към живота?
 10. Думата „неудачник“ обижда ли ви?
 11. Бъдещето изглежда ли ви напълно песимистично?
 12. Появяват ли ви се различни нарушения на съня?
 13. Намалял ли е апетита ви?
 14. Имате ли бавно протичащо, но хронично заболяване, от което не можете да се отървете?
 15. Имате ли проблеми с работата на стомашно-чревния тракт?

Какво да направя

 • при 2 отговора с „да”: депресия нямате. Въпреки това, за превенция, трябва да се движите повече и да се консултирате с вашия лекар.
 • При 3-4 отговора с „да”: имате малко депресивно разстройство. Необходимо е да обърнете внимание на ежедневието си, да добавите физически упражнения или да отидете до фитнес залата и, евентуално, след консултация с лекар, да пиете леки антидепресанти.
 • при 5-6 отговора с „да”: имате лека депресия. Има проблеми при извършването на работа в къщи, на работа и др. В този случай съществува опасност от развитие на психосоматични заболявания. Трябва да отидете при лекар и стриктно да спазвате инструкциите му. Без изчерпателни мерки и антидепресанти не е възможно.
 • При 7 или повече отговори с „да”: имате тежко депресивно състояние. Възможно е вече да се наблюдават атеросклероза, пептична язва и т.н. Ако не, тогава рискът от тези заболявания е изключително висок. Не е изключено, пребиваването в болница да е единственият начин да се освободите от депресия.

Стресът се натрупва. Как да го изведете от тялото си?

СтресътИзвеждането на стреса от тялото и дълбока клетъчна промяна с техниката Боуен е възможна, благодарение на невероятните способност на нашите тела да се самовъзстановяват, самолекуват, саморегенерират и т.н. с Боуен техниката, ние само събуждаме тези заспали или потиснати способности.

Боуен терапията е холистичен метод за отстраняване на причините, а не на симптомите на заболяванията и доказан, бърз и безболезнен метод за преодоляване на стрес, хронична умора и депресии. Симптомите сами изчезват, при елиминиране на причината.

Предлагам Ви да опитате един сеанс Боуен терапия и усетете, как тялото Ви започва да се самолекува още по време на сеанса. Усещанията са вътрешно спокойствие, отпускане на тялото, леки вибрации по мускулите, затопляне в проблемните зони и други.

Ако искате да подпомогнете тялото и да постигнете дългосрочни резултати, включете в седмичният си график, едно посещение при Боуен терапевт. Той ще ви помогне да подобрите функцията на нервната, лимфната, дихателната, ендокринната система, черния дроб, бъбреците, половите органи…

Запомнете: Много по-лесно е да предотвратиш заболяване, отколкото да го излекуваш!

Нужни са много по-малко усилия, време, енергия и средства.

Какво точно представлява Техниката Боуен и отговори на други въпроси, които често  задават хората можете да прочетете тук: често задавани въпроси
За подобряване функциите на тялото и постигане на цялостен баланс и хармония, в моята практика обръщам внимание на храненето, приема на течности и физическите занимания. Индивидуалният подход към всеки пациент дава невероятни резултати.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: Как Боуен терапията може да помогне във вашият конкретен случай и защо Боуен техниката е толкова успешна в лечението на много сложни състояния и редица заболявания? За да запазите час за терапия или за отговор на възникнали въпроси, обадете се на телефонни номера 0888 573 341 или 0877 301 170 или използвайте формата за запитвания от страницата ни с КОНТАКТИ

За да заредите YouTube, трябва да се съгласите с условията за ползване.
Приемам