Искам да живея без болка и без да се тровя с лекарства!

Има начин!

Чували ли сте за техниката Боуен? Не?

Как се случва това?

боуен масаж

Това е мануална техника, която се изпълнява върху масажна маса, в напълно отпуснато, релаксирано състояние, направо върху кожата или през леко памучно облекло. Чрез леки, плавни, но целенасочени движения с палци и пръсти, на точно определени места (съединително-тъканни структури или направо върху мускулите) се въздейства върху нервната система. Създава се усещане за отпускане, спокойствие и баланс в тялото. По време на процедурата, между отделните движения има паузи, които позволяват на тялото да реагира и активира оздравителния процес. Възможно е да се третира само конткретен проблем или цялото тяло.

Какво повлиява?

Болки в гърба и кръста, гръбначни изкривявания, проблеми с тазобедрените стави и колената, ишиас, всякакви спортни травми, главоболие, мигрена, астма и бронхиални симптоми, сенна хрема, нощно напикаване, стомашно-чревни разстройства, безплодие, еректилна дисфункция, менструални проблеми, бебешки колики, напрежение, стрес, емоционален дисбаланс, синдром на хронична умора, неврологични проблеми, ….

Защо да избера Боуен?

Сега ще ви разкажа за невероятните възможности на този толкова естествен и природен метод за самовъзстановяване. Терапия за всички! Терапията Боуен се препоръчва за всички възрасти, от новородени до дълбока старост, при това без противопоказания!

Предполагам всички от вас, които имат някакъв дискомфорт в тялото, вече са опитали методите на традиционната медицина. Посетихте лекаря си, направиха ви изследвания(може би), а след това ви изписаха няколко лекарства. Болките изчезнаха и след време пак се появиха. Това се дължи на факта, че симптомите са временно заличени и неразположението изчезва, но само временно. Причината за появата на болката и заболяването си остават скрити и незасегнати. Но, това вече си го знаете.

Какво ви предлагам аз? Да възстановим първоначалното здраво тяло, като използваме клетъчната памет за хармония и баланс в тялото, да го изчистим от натрупаните токсини, да освободим напрегнатите мускули и освобождавайки притиснатите и травмирани нерви да премахнем болката.

Това е терапия!

Колко дълго продължава процедурата?

В зависимост от конкретният проблем и от необходимите въздействия, процедурата продължава от 30 до 60 минути. За разлика от много други мануални терапии, техниката Боуен не използва силови манипулации. Не насилваме тялото да прави нещо, което не е готово да изпълни, а го оставяме само да направи това, от което има нужда. Обикновено при изпълнението на движенията тялото реагира по някакъв начин, изчакваме реакцията да отшуми и тогава продължаваме. Това е причината да определяме необходимото за манипулация време приблизително.

Масаж ли е това?

За разлика от класическия масаж, техниката Боуен въздейства на по-дълбоко ниво. Адресира вегетативна нервна система и повлиява около 80% от жизнените функции. Резултатите могат да бъдат забележителни дори само от една процедура, тъй като тялото продължава да се самолекува през следващите няколко дни.

Колко процедури са необходими за да се справя с проблема си?

Тялото на всеки човек реагира по различен начин. За някого могат да са достатъчни една, две процедури, а за друг със същият проблем – пет. Всичко е строго индивидуално и зависи както от състоянието на организма(интоксикация, имунна система, наличие на хронични заболявания, прием на лекарства), така и от начина на хранене и двигателната активност.

Ако имате още въпроси можете да прочетете и статиите тук https://bowen-therapy.eu/category/

Павлина Михалева

Боуен терапевт

Член на Българска Асоциация по Боуен Терпия

0888 573 341 или формата за КОНТАКТИ