Отзиви

/Отзиви
Отзиви 2018-08-16T11:34:33+00:00
Боуен Терапия

Сърдечно благодарим на всички свои приятели за споделените мнения за нашата работа!

Нели

Евгения Стоева – Благодарствено писмо

Уважаема госпожо Михалева, искам да изразя благодарността си към Вас и да я направя достояние до всички хора с този проблем. От раждането на синът ми до навършване на годинка и четири месеца, той страда от постоянно сълзене и гноясване на едното от очите си. След консултация с няколко офталмолога му беше сложена диагнозата: запушен слъзен канал. След което ни се назначи лечение с антибиотични капки и масаж, за съжаление резултатът беше временен. В последствие ни се препоръча оперативна намеса или така нареченото сондиране. Но притеснението от това, че ще подложа дете си под пълна упойка ме плашеше. Ненадейно моя позната се запознала със семейство с бебе на девет месеца, сблъскали се със същия проблем. Те са й споделили, че ас подложили детето си на Боуен терапия в град София. Взехме координати и се свързахме с Боуен терапевта, който ни насочи към госпожа Павлина Михалева. След две терапии при нея сълзенето и гнойния секрет изчезнаха. Смятам, че лечението с Боуен терапия е много полезно и безболезнено. Още веднъж искам да изразя своята благодарност към Павлина Михалева за професионализма.

гр. Сливен 27.07.2017г.

Елена Савова

Антония

Виолета Вълева

Здравейте!
Казвам се В.Вълева и съм от Бургас. Месеци след катастрофа през 2007г. без видими наранявания започнах при движение да чувствам скованост при ходене и леко треперене на лява ръка. При преглед от лекар предположиха, че има проблем в шийната област и ЯМР показа дискова херния, която изисква операция. През 2014г. ми направиха операция и ми сложиха инпланти . Повече от година след операция бях с непрекъснати болки и силна скованост при движение. 2014г. след пореден престой в неврологична клиника ми поставиха и диагноза Паркинсон. Предписаното медикаментозно лечение не подобряваше състоянието ми.Не исках да приема мрачните прогнози на лекарите и продължих да търся алтернатива.Съдбата ме срещна с Павлина Михалeва- терапевт по Боуен и от ноември съм ежеседмично при нея. Състоянието ми е значително подобрено- почти нямам болки исковаността ми почти изчезна. Тя ми препоръча да си направя диагностика в Център по интегративна медицина в Сливен.Направиха ми детоксикация и антипаразитно прочистване, след които се почувствахоще по-добре, засили ми се апетита и жизнеността.Вярвам, че с упорство и куража, който ми дава прекрасната моя лечителкаедин ден ще възвърна здравето си.

Виктор

Цветелина Благова

Търсейки алтернативна медицина и холистичния подход към лечението си открих Боуен терапията в лицето на прекрасната Поли Михалева. Не ми е много ясна техниката Боуен, но още след първите няколко процедури се почувствах успокоена, без болките в ставите и гърба, по-енергична и раздвижена. Създадената много добра атмосфера и магичното въздействие на Поли, правят процедурите страхотно релаксиращи. Тук се третира не само конкретен проблем, въздейства се на цялостното ти състояние. От Поли получавам толкова внимание и съпричастност. Искрени благодарности, Поли! Благодаря, че те има!

Ани Стоева

Синът ми от ранна детска възраст има проблем с нощното напикаване. Почти всяка вечер, дори и по два пъти на нощ. Няколко месеца след като започна да посещава Боуен терапия спи спокойно и за месец има едно, две изпускания. На терапия ходи с желание и се учедва когато си поспи. След Боуен терапия продължава да прави упражнения. Поли – винаги внимателна, любезна, обяснява му търпеливо и го предразполага. Благодаря ти Поли!

Нушка

Болките, които имах в гръбначния стълб, ме принудиха да отида на физиотерапия. След 10 сеанса не усетих никаква промяна. Тогава се появи Захари и само след два масажа, проблема ми изчезна. Много благодаря!

Антоанета Господинова

Казвам се Антоанета Господинова. След 30 години работа с компютър започнах да усещам схващане в гръбначния стълб и дясната ръка, световъртеж, депресия. Опитах няколко терапии, но без определен резултат.
Боуен техниката беше нещо ново за мен. Това, което чувстваше тялото ми по време на първия сеанс, ме озадачаваше. Уж само някакво „пощипване” и „потупване” на определени места, а сякаш всичко в мен „оживя”. Започнах да усещам движението на енегията ( ако разбира се мога така да се изразя. Но най-интересното и радостното беше след това. Чувствах се като възродена, по-подвижна, с повече сила и настроение. Още след първите два сеанса намаляха болките в ставите, световъртежа, изчезна депресията.
Наистина тази терапия се оказа вълшебна. И я препоръчвам на всеки, който желае да излекува болежките си, проблемите с тялото си и нервно-психологическото си състояние без хапчета. Защото Боуен влияе на трите нива на съществуване- ментално, емоционално и физическо.
С уважение А. Господинова тел: 0887639869

Донка Атанасова

Здравейте,
Аз съм Донка Атанасова от град Бургас. От 2010 се боря с онкологично заболяване. Оперирана съм, химиотерапия, лъчетерапия и хормонотерапия с тамоксифен, на третата година се появи рецидив в яйчниците- също ме оперираха и пак през много тежка химиотерапия. Изпаднах в тежка депресия, която се задълбочаваше все повече и повече. Стигнах до там, че без антидепресанти беше невъзможно, но пък с тях също не беше добре. И така точно на рождения ми ден пак отчаяна попаднах на тези мили хора от Биомедис Бургас- Захари и Павлина и си казах, че това са моите спасители, моите лечители и ще ме избавят от това тежко състояние. Започнах да ги посещавам и използвам точно техните съвети и се чувствах много добре и чаках с нетърпение тяхните срещи. Те ме изпълват с много положителна енергия, дават ми много любов и постепенно се върнах към нормалния си живот. Много ми липсват през седмицата, когато не съм с тях, но се чуваме по телефона и пак ми помагат
Обичам ви, мои ангели спасители Захари и Павлина! Дано да има повече хора като вас, които да ни помагат в трудните моменти. Да ни дават обич и любов.

Деляна Махерова

Казвам се Деляна Махерова, на 45 години, живея и работа в град Бургас. На Боуен терапия се подложих по-скоро от любопитство, отколкото заради някакви конкретни проблеми. Не съм от хората, които се фиксират върху здравословните си проблеми. По-скоро се чувствам физически здрава. Ако имам някаква болежка или неразположение, си казвам-от годините е. На първата се среща с Боуен терапевта Павлина Михалева дори не подозирах, че имам лимфен застой. Подутините под брадичката и шията ми приемах за пълнота. В последно време чувствах намален слух. Винаги съм била с повишен апетит. Именно върху тези два проблема исках да работим.Какво се случи след първия сеанс? Лицето ми стана по-нежно, шията ми видимо се издължи, започнах да дишам по-леко. Постоянният апетит си беше отишъл. Започнах да се храня с по-малки количества. След седмица общото ми състояние беше още по-добро. Чувствах прилив на енергия. Емоционалното ми състояние се беше подобрило. След втория сеанс започнах да чувам по-добре, а дихателните ми пътища се „отпушиха“. Благодарна съм на Павлина за проведената терапия. По време на сеансите, тя ме караше да се чувствам комфортно и уютно. Много е загрижена и мила към пациентите си, което те кара да я чувстваш близка. Дава и допълнителни съвети за хранене и поддържане на физическото здраве. Радвам се, че опитах тази терапия. Тя е алтернатива за добро здраве и съмочувствие, а в лицето на терапевта спечелих един нов приятел. Благодаря!

Борислава

Разхлабване на тазовото дъно, придружено с вагинален дискомфорт

Срещнах Павлина случайно или не. Непосредствено след първата терапия чувствах тялото си някак леко. Не усещах напрежение, реех се, бях като перце – като току що родена. Кихнах и …изненада. За първи път от две години насам не изпитах потребност да кръстосам крака, за да се предпазя от евентуално изпускане. след второто раждане винаги го правех. След всяка следваща терапия чудесата започнаха да се увеличават. Наричам ги чудеса, защото в днешно време а поправиш тялото си без медикаменти и лекарска намеса си е чудо, още повече, че при мен варианта за „поправка“ беше свързан с операция, пък било тя и козметична. И така първо се промени усещането при обикновеното ходене. Преди все имах чувството, че нещо всеки момент ще се изсипе от влагалището ми. Сега това го няма. После се промени ходенето по малка нужда. Пишкам и мога да контролирам струята. Усещам налягането, с което тя излиза, а не вяло и далечно като преди. едно от най-важните неща или нещото, което най-много ме травмираше преди да започнем терапията, беше усещането по време на секс, а именно голямото количество въздух, който влиза във влагалището по време на полов акт. Усещах го, чувах го, а на моменти беше дори болезнено. След няколко терапии се престраших да правя секс с „проучвателна цел“. Когато обаче всичко си е на мястото в пряк и преносен смисъл, когато си здрав и нямаш проблеми, съответно нямаш време да проучваш. Просто се наслаждаваш на случващото се и не обърнах внимание… Минаха минута, две, пет, десет…нямаше въздух, не болеше. Разплаках се от щастие. Не мога да пресъздам емоцията, това трябва да се изживее. Мога само да благодаря на Павлина и нейните ръце за това, което направи с моето тяло. Тя промени тялото ми, но това промени и живота ми. Целта е постигната! Бонус от терапията е спокойствието, с което ме дарява. Чувствам се презаредена, отпочинала, готова да започна деня от начало на пълни обороти.