Боуен Терапия

Сърдечно благодарим на всички свои приятели за споделените мнения за нашата работа!

Нели

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Евгения Стоева – Благодарствено писмо

Уважаема госпожо Михалева, искам да изразя благодарността си към Вас и да я направя достояние до всички хора с този проблем. От раждането на синът ми до навършване на годинка и четири месеца, той страда от постоянно сълзене и гноясване на едното от очите си. След консултация с няколко офталмолога му беше сложена диагнозата: запушен слъзен канал. След което ни се назначи лечение с антибиотични капки и масаж, за съжаление резултатът беше временен. В последствие ни се препоръча оперативна намеса или така нареченото сондиране. Но притеснението от това, че ще подложа дете си под пълна упойка ме плашеше. Ненадейно моя позната се запознала със семейство с бебе на девет месеца, сблъскали се със същия проблем. Те са й споделили, че ас подложили детето си на Боуен терапия в град София. Взехме координати и се свързахме с Боуен терапевта, който ни насочи към госпожа Павлина Михалева. След две терапии при нея сълзенето и гнойния секрет изчезнаха. Смятам, че лечението с Боуен терапия е много полезно и безболезнено. Още веднъж искам да изразя своята благодарност към Павлина Михалева за професионализма.

гр. Сливен 27.07.2017г.

Елена Савова

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Антония

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Запиши се на:                                                                                                                          Боуен терапевт Павлина Михалева

Email: poli.mihaleva@gmail.com

www.bowen-therapy.eu

fb: Боуен център Сливен

тел.: 0888 573 341  0887 301 170

РЕФЕРЕНЦИЯ

ПАЦИЕНТ: Кина Стефанова

ОПЛАКВАНИЯ: Тиреотоксикоза, Хипертиреоидизъм, Базедова полест в следствие и липса на месечен цикъл.

НАЗНАЧЕНА ТЕРАПИЯ: МЕТИЗОЛ 3х2, ПРОПРАНОЛОЛ 2х1 (спрях ги в рамките на месец след като бях започнала приемът им). Към момента се лекувам с хранителен режим, Боуен терапия, йога, медитации, разходки и себепознание.

РЕЗУЛТАТ*ВАШЕТО МНЕНИЕ ЗА ТЕРАПИЯТА И ТЕРАПЕВТА

При Поли ме отведе състояние, което ме приковаваше към леглото, едва се движех, а до тогава дори не знаех, че ми е труднода се возя и в транспортно средство.

Имам проблеми със щитовидната жлеза от 2015 година, но никой от многото ендокринолози, които бях посетила до този момент,все още не ми назначаваше терапия. Направих си изследвания в края на месец май 2019 г., които бяха тревожни. Ако докторите на предходните изследвания не желаеха да ми поставят диагноза и да ме лекуват, сега вече резултатите бяха толкова красноречиви, че диагнозата можех да си я поставя и сама. Посетих двама доктори през интервал 2 седмици. И двамата потвърдиха една и съща диагноза – тиреотоксикоза, хипертиреоидизъм и Базедова болест. Всичките стойности на хормоните миfT3, fT4, TSHR-AB (или така известният на докторите ТРАК), TAT и MAT бяха завишени доста и ми причиняваха неописуем дискомфорт, а дори и болка. Кризите бяха толкова чести, а понякога тяхното въздействие продължавашеи по цял ден.

Прикована към леглото имах много време данаправяси направя равносметка. В такова състояние, човек е много по-осъзнат за всичко, което му се случва. Бях ядосана на себе си преди всичко, после на докторите и после пак на себе си. Докато не разбрах, че от това няма смисъл и ако искам да живея нормално, се налага да направя избори, които щяха да променят състоянието, в което съм. Като за начало промених храненето си – спрях глутеновите храни, месото и някои храни към които ми беше известно, че имам непоносимости. Не можех да се движа, но можех да медитирам. Всеки ден по няколко пъти.

Започнах да търся алтернатива на конвенционалната медицина. Бях чувала и чела, че акупунктура и рейки терапия въздействат добре на подобни състояния. Акупунктура нямаше как да  посещавам в своя район, затова започнах да търся Рейки терапевт. Така попаднах на Поли, която в последствие ме запозна с Боуен терапията, която към днешна дата все още е моето вълшебно хапче, моята подпомагаща и основна терапия по пътя на моето излекуване.

Отидох при Поли едва дишаща и ходеща, едва мислеща от силното сърцебиене, световъртеж и всички ефекти на тиреотоксикозното състояние. В този ден не бях изпила все още предписаният ми Пропранолол, който пък сваляше кръвното ми налягане. Още след първата терапия имах толкова силен ефект на спокойствие и нормален пулс, беше истинска магия.Все още помня този миг. Поли ми даде съвети, които подпомогнаха терапията още повече.

Към днешна дата продължавам да посещавам терапиите при Поли и всеки път с вълнение и благодарност, че има на Земята прекрасни и даровити хора като Поли, които помагат на хора като мен да вървят по пътя си по най – добрият начин, изпълнени със здраве, спокойствие, осъзнатост. Думите са малки, за да мога да опиша своята благодарност към този великолепен човек – ПОЛИ.

Сега освен, че се чувствам прекрасно, имам сили и енергия да правя нещата, които обичам.

Към днешна дата 15.10.2019 г., почти 3 месеца по – късно резултатите ми на fT4, fT3 и TAT са в нормални граници, МАТ  и TSHR-AB са също близо до нормалните. TSH все още ми е ниско, но започна да се повишава.

Боуен терапията е ефективно и силно подпомагащо лечебно средство, допускам за всякакви състояния, тъй като влияе изключително силно върху нервната система (така го усещам върху себе си).

Богатият ми емоционален свят, доста често създава напрежение в тялото, ума и душата ми. Вярвам, че ако емоциите ми са балансирани,те също ще са в хармония. Боуен терапията прави всичко това възможно и с лекота. А Поли е Ангелът, който ми помага да вървя по пътя на здравето, чрез нейната прекрасна енергия и вълшебни ръце.

Благодаря, че те има Поли!

Виолета Вълева

Здравейте!
Казвам се В.Вълева и съм от Бургас. Месеци след катастрофа през 2007г. без видими наранявания започнах при движение да чувствам скованост при ходене и леко треперене на лява ръка. При преглед от лекар предположиха, че има проблем в шийната област и ЯМР показа дискова херния, която изисква операция. През 2014г. ми направиха операция и ми сложиха инпланти . Повече от година след операция бях с непрекъснати болки и силна скованост при движение. 2014г. след пореден престой в неврологична клиника ми поставиха и диагноза Паркинсон. Предписаното медикаментозно лечение не подобряваше състоянието ми.Не исках да приема мрачните прогнози на лекарите и продължих да търся алтернатива.Съдбата ме срещна с Павлина Михалeва- терапевт по Боуен и от ноември съм ежеседмично при нея. Състоянието ми е значително подобрено- почти нямам болки исковаността ми почти изчезна. Тя ми препоръча да си направя диагностика в Център по интегративна медицина в Сливен.Направиха ми детоксикация и антипаразитно прочистване, след които се почувствахоще по-добре, засили ми се апетита и жизнеността.Вярвам, че с упорство и куража, който ми дава прекрасната моя лечителкаедин ден ще възвърна здравето си.

Виктор

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Цветелина Благова

Търсейки алтернативна медицина и холистичния подход към лечението си открих Боуен терапията в лицето на прекрасната Поли Михалева. Не ми е много ясна техниката Боуен, но още след първите няколко процедури се почувствах успокоена, без болките в ставите и гърба, по-енергична и раздвижена. Създадената много добра атмосфера и магичното въздействие на Поли, правят процедурите страхотно релаксиращи. Тук се третира не само конкретен проблем, въздейства се на цялостното ти състояние. От Поли получавам толкова внимание и съпричастност. Искрени благодарности, Поли! Благодаря, че те има!

Ани Стоева

Синът ми от ранна детска възраст има проблем с нощното напикаване. Почти всяка вечер, дори и по два пъти на нощ. Няколко месеца след като започна да посещава Боуен терапия спи спокойно и за месец има едно, две изпускания. На терапия ходи с желание и се учедва когато си поспи. След Боуен терапия продължава да прави упражнения. Поли – винаги внимателна, любезна, обяснява му търпеливо и го предразполага. Благодаря ти Поли!

Нушка

Болките, които имах в гръбначния стълб, ме принудиха да отида на физиотерапия. След 10 сеанса не усетих никаква промяна. Тогава се появи Захари и само след два масажа, проблема ми изчезна. Много благодаря!

Антоанета Господинова

Казвам се Антоанета Господинова. След 30 години работа с компютър започнах да усещам схващане в гръбначния стълб и дясната ръка, световъртеж, депресия. Опитах няколко терапии, но без определен резултат.
Боуен техниката беше нещо ново за мен. Това, което чувстваше тялото ми по време на първия сеанс, ме озадачаваше. Уж само някакво „пощипване” и „потупване” на определени места, а сякаш всичко в мен „оживя”. Започнах да усещам движението на енегията ( ако разбира се мога така да се изразя. Но най-интересното и радостното беше след това. Чувствах се като възродена, по-подвижна, с повече сила и настроение. Още след първите два сеанса намаляха болките в ставите, световъртежа, изчезна депресията.
Наистина тази терапия се оказа вълшебна. И я препоръчвам на всеки, който желае да излекува болежките си, проблемите с тялото си и нервно-психологическото си състояние без хапчета. Защото Боуен влияе на трите нива на съществуване- ментално, емоционално и физическо.
С уважение А. Господинова тел: 0887639869

Донка Атанасова

Здравейте,
Аз съм Донка Атанасова от град Бургас. От 2010 се боря с онкологично заболяване. Оперирана съм, химиотерапия, лъчетерапия и хормонотерапия с тамоксифен, на третата година се появи рецидив в яйчниците- също ме оперираха и пак през много тежка химиотерапия. Изпаднах в тежка депресия, която се задълбочаваше все повече и повече. Стигнах до там, че без антидепресанти беше невъзможно, но пък с тях също не беше добре. И така точно на рождения ми ден пак отчаяна попаднах на тези мили хора от Биомедис Бургас- Захари и Павлина и си казах, че това са моите спасители, моите лечители и ще ме избавят от това тежко състояние. Започнах да ги посещавам и използвам точно техните съвети и се чувствах много добре и чаках с нетърпение тяхните срещи. Те ме изпълват с много положителна енергия, дават ми много любов и постепенно се върнах към нормалния си живот. Много ми липсват през седмицата, когато не съм с тях, но се чуваме по телефона и пак ми помагат
Обичам ви, мои ангели спасители Захари и Павлина! Дано да има повече хора като вас, които да ни помагат в трудните моменти. Да ни дават обич и любов.

Деляна Махерова

Казвам се Деляна Махерова, на 45 години, живея и работа в град Бургас. На Боуен терапия се подложих по-скоро от любопитство, отколкото заради някакви конкретни проблеми. Не съм от хората, които се фиксират върху здравословните си проблеми. По-скоро се чувствам физически здрава. Ако имам някаква болежка или неразположение, си казвам-от годините е. На първата се среща с Боуен терапевта Павлина Михалева дори не подозирах, че имам лимфен застой. Подутините под брадичката и шията ми приемах за пълнота. В последно време чувствах намален слух. Винаги съм била с повишен апетит. Именно върху тези два проблема исках да работим.Какво се случи след първия сеанс? Лицето ми стана по-нежно, шията ми видимо се издължи, започнах да дишам по-леко. Постоянният апетит си беше отишъл. Започнах да се храня с по-малки количества. След седмица общото ми състояние беше още по-добро. Чувствах прилив на енергия. Емоционалното ми състояние се беше подобрило. След втория сеанс започнах да чувам по-добре, а дихателните ми пътища се „отпушиха“. Благодарна съм на Павлина за проведената терапия. По време на сеансите, тя ме караше да се чувствам комфортно и уютно. Много е загрижена и мила към пациентите си, което те кара да я чувстваш близка. Дава и допълнителни съвети за хранене и поддържане на физическото здраве. Радвам се, че опитах тази терапия. Тя е алтернатива за добро здраве и съмочувствие, а в лицето на терапевта спечелих един нов приятел. Благодаря!

Борислава

Разхлабване на тазовото дъно, придружено с вагинален дискомфорт

Срещнах Павлина случайно или не. Непосредствено след първата терапия чувствах тялото си някак леко. Не усещах напрежение, реех се, бях като перце – като току що родена. Кихнах и …изненада. За първи път от две години насам не изпитах потребност да кръстосам крака, за да се предпазя от евентуално изпускане. след второто раждане винаги го правех. След всяка следваща терапия чудесата започнаха да се увеличават. Наричам ги чудеса, защото в днешно време а поправиш тялото си без медикаменти и лекарска намеса си е чудо, още повече, че при мен варианта за „поправка“ беше свързан с операция, пък било тя и козметична. И така първо се промени усещането при обикновеното ходене. Преди все имах чувството, че нещо всеки момент ще се изсипе от влагалището ми. Сега това го няма. После се промени ходенето по малка нужда. Пишкам и мога да контролирам струята. Усещам налягането, с което тя излиза, а не вяло и далечно като преди. едно от най-важните неща или нещото, което най-много ме травмираше преди да започнем терапията, беше усещането по време на секс, а именно голямото количество въздух, който влиза във влагалището по време на полов акт. Усещах го, чувах го, а на моменти беше дори болезнено. След няколко терапии се престраших да правя секс с „проучвателна цел“. Когато обаче всичко си е на мястото в пряк и преносен смисъл, когато си здрав и нямаш проблеми, съответно нямаш време да проучваш. Просто се наслаждаваш на случващото се и не обърнах внимание… Минаха минута, две, пет, десет…нямаше въздух, не болеше. Разплаках се от щастие. Не мога да пресъздам емоцията, това трябва да се изживее. Мога само да благодаря на Павлина и нейните ръце за това, което направи с моето тяло. Тя промени тялото ми, но това промени и живота ми. Целта е постигната! Бонус от терапията е спокойствието, с което ме дарява. Чувствам се презаредена, отпочинала, готова да започна деня от начало на пълни обороти.