Човекът е свързан и зависим от вибрациите на Земята. Знаете навярно, че нашата планета се възнася.

Да, в буквалния смисъл ние ставаме свидетели на настоящото възнесение на Земята. Нещо, което никой и никога още не е наблюдавал.

Става дума за вибрациите на Земята. За резонанса на Шуман. Който в последните години буквално е полудял.

От древни векове честотата на вибрация на Земята е била постоянна: 7,6-7,8 Hz. И всичко си е било прекрасно.

Но, от началото на хилядолетието започна промяна: в началото на януари 2000 г. честотата на Шуман рязко подскочи на горе и стана вече 9,3 Нz.

Оказва се, че това е само началото. Защото:

  • 2000 год — 9,30 Нz,
  • 2007 год — 9,80 Нz,
  • 2012 год — 11,10 Нz,
  • 2013 год — 13,74 Нz,
  • 2014 год — 16, 5 Нz,

Т.е. за 14 години честотата на Шуман се е повишила повече от 2 пъти! (след като хиляди години е била една и съща).

Сега този полет е получил още по-голямо ускорение. За две години 2015-2016 г. – честотата на Шуман е достигнала максимално приближаване до 30 Нz.

А ето и данните за 2017г: 31 януари тази година, за първи път в цялата историята на наблюдение, резонансът на Шуман е достигнал честота 36 Нz!

И ето какво казва науката за това: Човек, неповишаващ своята вибрация, по един или друг начин,  обрича себе си по-бързо да напусне земния план…става дума за спонтанни сривове и болести. Те просто не могат да бъдат избегнати ако клетъчната вибрация е по-ниска от честотата на вибрация на планетата.

Това мрачно заявление на учените се потвърждава: все повече хора умират от инсулти и инфаркти. Защото най-съкрушителен удар от разликата в честотите поемат кръвоносните съдове.

…Как да се предпазим от това?…

Отговор на този въпрос дават биофизиката и квантовата биология.

Отговорът е следният: трябва да се учим да управляваме своето емоционално състояние. Да обръщаме непрекъснато внимание на това, какво мислим през целия ден, и какво чувстваме при такива мисли. Това е първата стъпка – да установим своите доминиращи мисли и чувства.

Втора стъпка – да осъзнаем какво конкретно се случва с честотата на клетъчна вибрация, когато изпитваме едни или други чувства.

Да направим този стъпка помага Класификацията на човешките вибрации.

Избирай високата вибрация!

В тази класификация добре се вижда, че в настоящият момент, когато честотата на вибрация на Земята е 36 Hz, за нас е необходимо да поддържаме вибрацията си на Пълно приемане на себе си(това още се нарича самостоятелност, индивидуалност. Или както искаш наречи това състояние, когато ти без уговорки приемаш себе си: разбираш, че твоята личност – това е всичко, което ти харесва, предизвиква уважение и пълно удовлетворение от себе си).

Но, забележете: това е само сега, през тази година трябва да поддържате себе си в тази честота на вибрация.

Съдейки по стремителната динамика в резонанса на Шуман, съвсем скоро и това ще бъде недостатъчно. И макар, че никой не знае, с каква скорост ще расте честотата на вибрация на Земята, съвсем очевидно е, че тя се стреми към честоти от висок порядък (115-205Hz и по-високи..)

От друга страна, и това също е ясно: на нас хората, ни е възможно съответствие с честотата на Земята( колкото и високо да се покачва). И за това не е необходимо да правим нещо екзотично. Ние отлично знаем, как да удържаме себе си на високи вибрации, отдавна сме усвоили тези инструменти:

  1. Утвърждения
  2. Медитации
  3. Молитва – най-мощният, с исполинска сила инструмент.

За молитвата вече се говори по различен начин. С изучаване феноменът Молитва, са се заели толкова много направления в науката, че да ги изброиш е трудно. Експерименти, опити, изследвания – едно от друго по-поразителни. Например, експеримент с ДНК, при който свещеници са чели молитви върху епруветки с кръв на ХИФ-позитивни. Очите на лаборантите са щели да изскочат от орбитите при наблюдението на поведението на ДНК! Но истински шок изследователите са преживели, когато индекса на съпротивляемост на организма на ХИФ-позитивните, се повишил 300 000 (!!!)пъти. (а те въобще не са били в близост до мястото, където са четени молитвите върху епруветките. По това време болните са били в съседен град, на километри от мястото, а двама са били и в чужбина).

Молитвата – тя е и помощник, и защитник, и целител, и утешител, и много силно заклинание. И изобщо не е важно, че още не е разгадан механизмът на действие на молитвата, важното е, че този механизъм работи!

Затова – молете се. Включвайте се към силата на молитвата ежедневно и по всеки повод. С времето, сама молитвата ще направи така, че твоят мозък да спре да трепти на нискочестотни вълни, и постепенно да се издигне до честоти от висок порядък.

Е, това е способ за повишаване на клетъчната вибрация. Това е гаранция за здраве и дълъг живот.

Виждаш ли? Всичко е много просто.

Остава само да започнеш да се молиш.

Някой от християнските мисионери е казал: „ Има само една правилна молитва: „Господи, нека бъде Твоята воля!“. Работата е в това, обяснявал той, че Бог знае, какво ти е нужно. Ти сам, молейки за нещо, можеш да сгрешиш, нещо да не отчетеш, или въобще да пропуснеш. Бог – не може, той знае всичко!“

Превод от руски. Автор: Марта Николаева-Гарина