Няма нищо по-важно от имунитета!

Забелязали ли сте, че през зимата обикновено хората боледуват от различни заболявания на дихателната система? Масово хората боледуват от грип около Нова година и малко след това, като тежко протича не самото заболяване, а възстановяването след това. Причината е слабият имунитет!

През зимата се появяват много инфекции като задължително всяка година се появява нов вирус, нов вид грип! Питали ли сте се от къде идват тези вируси? За борбата с вирусите работи цяла индустрия, на която е изгодно да боледуваме и с готовност да купуваме различни химически средства: колдрекс, тайлол хот, терафлу, фервекс. Всички тези препарати съдържат парацетамол. Тези препарати дават бърз ефект – свалят симптоматиката и дават видимо облекчение. От деца си знаем този начин на лечение, така сме възпитавани в продължение на много години и ние, без да се замисляме си купуваме тези лекарства и не ни идва на ум за страничните ефекти. Искаме бързи резултати и „атакуваме“ черния дроб, активираме различни видове алергии, отслабваме сърдечно-съдовата система и нервната система.

Ако ви е все едно – не четете по-нататък. По нататък текста е предназначен за хора, които са загрижени за здравето си, които искат да живеят по-дълго и качествено в своето тяло.

Нашето тяло е храм, дом за душата. И както се грижим домът ни да бъде чист, боядисваме го, поставяме картини, внасяме уют..така трябва първо да почистим тялото, преди да внесем в него нещо ново, пък било то и нещо, с което искаме да го лекуваме.

И така, първа стъпка в нашата оздравителна програма за повишаване на имунитета е детоксикацията.  Има много и различни начини за детоксикация – с биорезонанс, с билки, със сокове..Аз ви предлагам 24 часов глад по метода на Пол Брег. Изключително евтино и ефективно! За целта е необходимо вечерята преди 24 часовото гладуване да бъде ранна и лека. Добър час за начало на лечебния глад  е 18. До следващият ден в 18ч приемате само дестилирана вода. Защо дестилирана? Защото отмива всички шлаки и токсини без да носи нищо със себе си.

Втора стъпка – Промяна в начина на хранене. Изключваме от менюто си всички храни, които предизвикват образуването на слуз или са алергенни (прясно мляко, сирене, кашкавал, бяло брашно, бяла захар, картофи). Дневната доза храна трябва да съдържа повече плодове и зеленчуци(сурови) и по-малко месо и други преработени храни. Пиенето на вода, бавно и на глътки през целия е задължително.

система и нервната система…. А, задавали ли сте си въпроса какво се случва с нашия организъм?  Съкращаваме живата си!

Трета стъпка – Боуен терапия. Защо? Боуен работи върху Вегетативна нервна система, която управлява около 80% от жизнените процеси в организма. Боуен ни дава спокойствие(Нервна система), активиране на неработещи мускули и отпускане на спазмираните, подобряване на еластичността на мускули и сухожилия, това води до отслабване натиска върху нервите и болката изчезва. Подобрява се дейността на сърдечно-съдова система, дихателна система, изчезва главоболието, подобрява се зрението, концентрацията, паметта. Изобщо само хубави неща, които ни дават възможност да преминем към следващата стъпка:

Четвърта стъпка – движение чрез спорт. Спортът е здраве. Движението е здраве. След като с терапията Боуен сме освободили тялото от болка, подобрили сме състоянието на мускулите, сме готови да се отдаден на по-усилени тренировки. Всеки има възможност да избере своето занимание – фитнес, плуване, танци, йога…, този спорт, който му харесва. Натоварвайте постепенно тялото, всеки ден с още малко, още малко и така, то ще ви се отблагодари с по-голяма сила, издържливост и здраве!

Пета стъпка – добавки! Защо са необходими те? Храната, чрез която набавяме необходимите за правилното функциониране на организма вещества, вече е бедна и крайно недостатъчна за да даде всичко, от което имаме нужда. За да доставим белтъчини, витамини и нутриенти, можем да използваме пептидни комплекси. Повече за тях можете да научите тук: myrealway.bg

За засилване на имунитета можете спокойно да се доверите на студено пресованото масло от черен кимион и специалната паста за имунитет на база черен кимион специално създадена в два варианта за деца и възрастни.

Защо тези продукти?

Защото са изцяло натурални, безопасни за организма и напълно усвоими!

Следвайки тези пет простички правила можете да се радвате на здраве, дълъг и спокоен живот!

За повече информация можете да използвате формата ни за контакти и всички телефони изписани в сайта.