ВИБРО САУНА

ВИБРО САУНА -SPA капсулата въздейства върху тялото и кожата чрез пара, инфрачервена топлина, ароматерапия. Всички програми, изпълнявани в SPA капсулата – релаксация, детоксикация, редукция на теглото, борба с целулита, премахване на стрес, тонизиране, закаляване и подмладяване, са разработени и се извършват под наблюдението специалисти. SPA капсулата ви предлага уникална комбинация от лечебен, разкрасяващ и подмладяващ ефект! Под звуците на приятна музика, лежите 30 минути, като главата е извън капсулата. Инфрачервените лъчи проникват в дълбочина като изгарят до 1000 калории. -/ SPA капсула / въздейства върху тялото и кожата чрез пара, инфрачервена топлина , ароматерапия. Всички програми, изпълнявани в SPA капсулата – релаксация, детоксикация, редукция на теглото, борба с целулита, премахване на стрес, тонизиране, закаляване и подмладяване, са разработени и се извършват под наблюдение. SPA капсулата ви предлага уникална комбинация от лечебен, разкрасяващ и подмладяващ ефект ! Подарете си здраве, красота и самочувствие . SPA капсулата е един мини SPA център!

– лежите 30 минути, като главата е извън капсулата. Инфрачервените лъчи проникват в дълбочина като изгарят до 1000 калории. Вибромасажът дренира и изхвърля задържаните течности, което е най-важното условие в борбата с целулита. В комбинация с други антицелулитни процедури ефектът е невероятен.

ЧЕРНА ГЛИНА/КАЛ – От векове черната ГЛИНА се прилага в козметични процедури за отслабване. Баните с нея могат не само да коригират наднорменото тегло, но също така укрепват имунната система, имат тонизиращ ефект, подобряват съня и настроението. Употребява се под формата на МАСКИ/лапи/!

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ/ПРЕСОТЕРАПИЯ

– това е модерен, ефективен и безболезнен апарат, който въздейства върху меките тъкани на тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Препоръчва се за отслабване, детоксикация и премахване на целулит.

ПРЕСОТЕРАПИЯ/ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

Тази терапия води до редица ползи за здравето и външния вид:

  • извеждането от тялото на излишната течност и токсини;
  • подобряване на циркулацията на кръвта и лимфата;
  • нормализиране работата на всички вътрешни органи и системи;
  • намаляване на телесното тегло;
  • подобряване на обменните процеси;
  • стимулиране на имунната система;
  • укрепване на венозните стени;
  • забавяне на преждевременното стареене;
  • стягане на кожата, изглаждане на целулит

ДЕТОКС С BIOHERTZ-40

Състоянието на имунитета зависи от много външни и вътрешни фактори-вируси, токсини, тежки метали, стрес, психически и физически фактори. Наличието на патогени(бактерии, виреси, гъбички и др.) в организма го отслабват като буквално изяждат ресурсите необходими му за  правилното функциониране – витамини, минерали и др. Тези паразити отделят отпадни продукти от жизнената си дейност вътре в нас. За освобождаването от тях тялото ни изразходва допълнително енергия, което води до изтощение, умора, отслабване на имунитета. За освобождаване на тялото от тях използваме апарат BIOHERTZ-40. Това е програмируем функционален генератор на правоъгълни импулси с батерийно захранване. Детоксът продължава между 45 и 65 минути. Препоръчително повторение на процедурите при общ детокс два пъти годишно.