Препоръчани продукти

/Препоръчани продукти
Препоръчани продукти 2018-07-11T17:10:19+00:00

Разполагаме с магазин специализиран в продажбата на продукти, предназначени за комплексна профилактика на здравето. Предлагаме само селектирани продукти със 100 % гарантиран и 100% натурален произход.

Боуен Терапия

„Нарине“ и „Нарине Макс“

Течни бактериални концентрати на пробиотици „Нарине“

Пробиотикът „Нарине“ е течен ацидофилен концентрат, който съдържа живи ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilis щам n.v.Ep 317/402 „Нарине“ и техни метаболити. С тази бактерия хората се раждат, тя е важна част от полезната микрофлора на дебелото черво и влагалището. Този щам на ацидофилната бактерия Lactobacillus acidophilis е изолиран за първи път от арменския учен академик д-р Левон Ерзикян през 1963 година. Новооткрития щам арменския учен кръщава на името на своята внучка І Нарине, която успява да спаси именно с него.

Биологични и имунологични свойства

Терапевтичният и профилактичният ефект на Lactobacillus acidophilis щам n.v.Ep 317/402 „Нарине“ се определя от факта, че ацидофилните бактерии от този щам се колонизират в лигавицата на дебелото черво, създават филм, който се самозащитава даже от антибиотиците. Техните колонии притежават голям брой уникални свойства и висока ефективност в сравнение с другите пробиотични бактерии, използвани за лечение на стомашно-чревните патологии.

Биологична и антагонистична активност на „сухи“ и „течни“ пробиотици

Пробиотиците са едно от най-ефективните средства за профилактика и лечение на дисбактериозите при запек, остри и хронични заболявания и дисфункции на стомашно-чревния и репродуктивния тракт, при нарушения на метаболизма след антибактериална, хормонална, лъчева терапии, през дооперативния и след оперативния период, при неблагоприятни екологични условия.

В клиничната практика най-широко приложение намират сухите форми на пробиотиците. Лиофилизираните(дехидратирани бактерии, чрез дълбоко замразяване под високо налягане и след това вакуумно изушени) бактерии запазват жизнеспособността си дълго време. Пробиотичните препарати с лиофилизирани бактерии имат дълъг срок на годност, но за възстановяване на физиологичната им активност са необходими пет задължителни фактора: предварителна рехидратация, температура 37° С, подходяща хранителна среда, подходяща алкално-кисела среда (рН) и време от 8 до 20 часа. При съживяване лиофилизираните бактерии, дори в оптимални лабораторни условия, изцяло възстановяват биологичните си свойства след няколко пасажа, да не говорим за жестоките условия в нашия храносмилателен тракт. Оцеляването на лиофилизираните бактерии при попадане в стомаха е изключително критично, защото там, от всички изброени по-горе условия има само едно – температура 37°С. Дългият път през червата не улеснява достъпа на полезните бактериидо дебелото черво, а най-често се оказва – направо непреодолим. Какво може да се направи, за да достигат живи полезните бактерии до червата ни? Да се приемат под течна форма чрез директна имплантация.

Приложения на пробиотични хранителни добавки „Нарине“

Дисбактериоза при кърмачетата Стъпки за разрешаване на проблема:

 • Започва се с прием на „Наринé“ преди всяко хранене по 5-15 мл., а седмица след това се включва и „Наринé макс“ в същата дозировка. Ако след началото на приема на „Наринé“ се появи лек запек, се започва приемане и на „Нарине макс“, като се редуват двата пробиотика. Коликите обикновено изчезват след 2 до 10 дни и полезната микрофлора започва да се развива по природните закони. Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии. Цената на 1 опаковка от 175 мл. е 40 лв. както за „Нарине“, така и за „Нарине макс“.
 • Ако не изчезне дисбактериозата до края на приема на „Нарине макс“, по поръчка може да бъде произведена пробиотична хранителна добавка „Нарине милк“, която представлява течно ацидофилно мляко, с което се замества едно, няколко или всички хранения. Храненето с „Нарине милк“ продължава докато изчезне дисбактериозата. Това обикновено става за около 2 седмици. Цена на 1 опаковка 1,5 л. е 24 лв.
 • При особено трудни случаи, когато патогенната микрофлора се е развила много, се прави клизма с преварена вода с температура 34-35°С и веднага след това се прави имплантация на течен ацидофилен концентрат „Нарине“ с обем 20-100 мл. в зависимост от възрастта на детето. Ако клизмата се прави в медицинския център, най-ефективно е използването на вода с висок положителен редокси потенциал. Седмица до 10 дни след имплантацията на „Нарине“ се прави имплантация и на „Нарине макс“. Имплантацията се извършва с назодуоденална сонда с дебелина около 3 мм. и спринцовка 50 куб.см. с катетърен накрайник. Цената на сондата е 1,90 лв., а на спринцовката е 1,58 лв.

Лечение на вагинална бактериозапри жените, включително като подготовка за раждане

Имплантира се във влагалището течен ацидофилен концентрат „Нарине“. Правят се 5 имплантации по 30-35 мл. ацидофилен концентрат, вечер преди лягане. Пие се в продължение на един месец пребиотик инулин по 2-3 връхни чаени лъжички дневно. Комплекта включва 1 оп. „Нарине“ на цена 40 лв., 5 бр. вагинални катетри за еднократна употреба, стерилни, на цена 1,90 лв./бр., 5 бр. спринцовки за еднократна употреба по 50 мл., стерилни, на цена 1,58 лв./бр., пребиотик Медбио плюс + Инулин, 1 оп. от 300 гр. на цена 21,90 лв. Общата цена на комплекта е около 80 лв.

Създаване на локални биоценози

 • В носа на детето веднага след раждане се капват няколко капки течен ацидофилен концентрат „Нарине“, за да се предотврати заразяване с вътреболнични патогенни бактерии, с които то после заразява млечната жлезана майката, основна причина за развиване на мастит.
 • В носа на възрастни хора при локални инфекции с патогенни микроорганизми
 • На различни места по тялото, инфектирани с патогенни бактерии

Дисбактериоза при възрастни

 • Пият се добавки „Нарине“ и „Нарине макс“
 • Пие се и пребиотик „Инулин“, цена 21,90 лв.
 • Ако не се оправят проблемите се прави имплантация с двата вида добавки, цената на самата процедура при нас е 40 лв. без консумативите.

Комплексно лечение на Helicobacter pylori – пие се добавката „Нарине“

Щамовете, използвани за производството на пробиотик НАРИНЕ, се отглеждат и депонират в депозитарния център за депониране на микробите на Академията на науките на Армения, периодично се почистват от евентуални мутации в компанията „Сако“ (Италия). В България производството на пробиотика се осъществява чрез използването на модерно технологично оборудване в микробиологична лаборатория „Медбио+” в Габрово. Производителят гарантира високо качество и безопасност на продукта.

НАРИНЕ притежава висока колониална активност в стомашно-чревния тракт и комплексно противовъзпалително действие, активира процеса на пречистване на тялото, неутрализира токсините и страничните ефекти на храна и лекарства, антибиотици, има висока витаминообразуваща способност, синтезира в тялото до 70% от витамините, характеризира се с устойчивост към антибиотици, химиотерапевтични и антисептични лекарства, има висока антимикробна и ферментативна активност към патогени и условно- патогенни микроорганизми.

НАРИНЕ стимулира производството на собствен интерферон, който играе решаваща роля в антивирусната и противоракова защитата, възстановява имунната система на организма, сам произвежда значително количество безвредни, но мощни антибиотични вещества в организма, може да се комбинация с всякакви лекарства и храни, секретира ензими, които допринасят за пълното разграждане на протеини, мазнини и въглехидрати, и усвояването на минерали, произвежда незаменими аминокиселини, възстановява метаболизма, повишава съдържанието на хемоглобин в кръвта.

В резултат на множество клинични изпитания, е доказана високата ефективност на НАРИНЕ в профилактиката на чревната дисбактериоза и при антибиотична терапия. Прилагането на този метод е патогенетично обоснован благодарение на високата антагонистична активност на препарата НАРИНЕ по отношение на условната- патогенна микрофлора на червата.

Lactobacillus sp. щам n.v. ЕР 317/402 НАРИНЕ нормализира чревната микрофлора, за кратко време възстановява анаеробната флора (лактобактерии и бифидобактерии), повишава активността на нормалната чревна флора и антиоксидантния капацитет на тялото, помага за намаляване на нивата на холестерина.

Други предимства:

НАРИНЕ е високо ефективен при комплексно лечение на заболявания на черния дроб, бъбреците, панкреаса, кръвотворните органи (анемия), алергични кожни лезии (диатеза, атопичен дерматит, псориазис, екзема), дихателните пътища (астма, бронхит, пневмония), урогенитални (простатит, менопауза , гинекологични заболявания), заболявания на горни дихателни пътища (синузит, тонзилит, отит на средното ухо), при мастопатия, диабет, пародонтоза, и всички гнойни и инфекциозни възпаления. При външно приложение НАРИНЕ действа като естествен антибиотик. Той се използва в хирургията за лечение на постоперативни загноявания, всички рани, изгаряния, циреи, пъпна инфекции при новородени. Сравнителни изследвания са показали, че широтата и разнообразието на действие на НАРИНЕ няма аналог сред препаратите познати до сега. НАРИНЕ също се използва успешно в козметологията.

„Нарине“ се произвежда в течна форма като НАРИНЕ и НАРИНЕ макс.

Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии и къс срок на годност е, че бактериите са размножени в лабораторни условия, в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура до концентрация над 10 000 000 в 1 куб.см., след което са охладени до температурата на съхранение. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да стане тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм. Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение – t 2-6°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условно живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.

Пробиотиците се произвеждат в микробиологична лаборатория „Медбио+” в Габрово.

Човешкият микробиом е симбиоза на милиарди микроби изграждащи чревната микрофлора, влагалищната микрофлора, носо-глътковата микрофлора и кожната микрофлора . В човешкото тяло са открити 20 000 гена на човешки клетки, а в човешкия микробиом са открити 20 000 000 гена на невидими за човешкото око клетки. Тези микроби живеят в атмосферата на нашата планета и благодарение на тях  нашите тела са способни да осъществяват милиони жизнено важни функции. Ние сме живи същества благодарение на тези бактерии! И именно те са отговорни за баланса здраве-болест. Микробиома изгражда чревната микрофлора, вагиналната микрофлора, микрофлората на ГДП и кожата и играе ключова роля за защита на организма от външни вредни микроби. Микробиома регулира дишането,  усвояването на хранителните вещества, отделителната система, баланса за всички органи и системи, предаване на генетичния код от родители на деца и т.н.

Заболявания, които можем да повлияем положително при възстановяване здравето  на човешкия микробиом:

Умствени и емоционални проблеми:

Агресивно поведение, хиперактивност при деца, аутизъм, деменция, депресия , нарушение на паметта, нарушено умствено развитие и други.

Храносмилателни проблеми

Подуване, запек, язви, Болест на Крон, газове,  диария, колити и други

Имунни заболявания

Автоимунни заболявания, включително и тиреоидит на Хашимото, ревматоиден артрит множествена склероза, лупус и други.

Ендокринни проблеми

Нарушен баланс естроген-прогерстерон,  поликистозни яйчници, хипотиреоидизъм и други

Метаболитни проблеми

Диабет, метаболитен синдром, инсулинова резистентност, затлъстяване

Дерматологични проблеми

Екзема,  акне, , псориазис и други

Хронични и дегенеративни заболявания

Остеопороза, след инфаркт и след инсултни състояния,  Паркинсон, Алцхаймер,  рак и други.

 Изключително голямо приложение тази методика има в Америка и Европа при лечение на ракови болни за бързо възстановяване след оперативни интервенции, химиотерапии и лъчетерапии. Затова и пробиотичната колонотерапия е включена в програмата ни за интензивна ревитализация след химио- и лъчетерапия.

Как се възстановява човешкият микробиом?

Най-надеждните и естествени методи  в съвременната интегративна медицина са:

 1. Фекалотерапия – от здрав донор се вземат колонии от здрави лакто- и бифидобактерии и се имплантират на болния. Това е най-модерната терапия в момента в Америка, която дава изключителни резултати.
 2. Пробиотична колонотерапия с живи пробиотични щамове. Директна ректална имплантация на колонизиращи щамове „ Нарине” на ацедофилни и бифидобактерии в червата. В България терапията се провежда на три места: в София, Севлиево и Сливен. Ползват се концентрати от живи пробиотици „Нарине” и „Нарине макс” и прием на пребиотик богат на инулин.
 3. Микробиом комплексна терапия. Включва директна имплантация на пробиотици Нарине и Нарине макс, антипаразитно прочистване с биорезонансна терапия, микробиом диета и прием на пептиди ( My Real Way), селектирани ензими, аминокиселини, пребиотици и пробиотици, минерали. В България се извършва на две места: в Севлиево и в Сливен.
 4. Микробиом диета – основно базирана на хранителен микробиом протокол за възстановяване на чревната микрофлора с допълнителен прием на ензими (super Enzimes от Нow foods или Swanson), пробиотици (Нарине и Нарине макс), пептидни биорегулатори ( My Real Way), пребиотици (инулин на прах на Medbio), витамин С, бяла ружа, Бутират,  ленено семе,  цинк, глутамин и кверцин за заздравяване на чревната стена и други.

Как протича Пробиотичната колонотерапия в Центъра по интегративна медицина Биомедис:

 1. При необходимост се назначава детоксикация и прочистване от паразити, преди пробиотичната колонотерапия.
 2. Един ден преди имплантацията на пробиотик Нарине се прави прочистване на червата с „Фортранс”, който се закупува от аптека. Не консумирате храна в този и на следващия ден.
 3. В деня преди имплантацията не се храните и не пиете вода. След това можете да приемате лека храна и зеленчукови сокове.
 4. Провеждане на първа директна имплантация на жив пробиотик Нарине . Абсолютно безболезнена процедура, извършвана от лекар. Отнема около час.
 5. След процедурата се препоръчва да се приберете в къщи и да полежите още един два часа, за да задържите колкото е възможно по-дълго пробиотиците в себе си.
 6. Ще получите инструкции от специалист по хранене и ще ви бъдат предписани добавки за подхранване на пробиотиците за развитие на здрава микрофлора и добавки за заздравяване на чревната стена.
 7. Провеждане на втора директна имплантация на жив пробиотик Нарине Макс. По същата процедура. Предния ден се изчистват червата с „Фортранс” и на следващият се прави имплантацията.

Приблизителна цена на пробиотичната колонотерапия е около 180 – 250лв

Пробиотици Нарине и Нарине макс 2 х 45лв

Процедура имплантация 2 х 30лв

Консумативи 2 х 5 лв

Пребиотик ( Инулин на прах) 1 х 25лв

Цинк  -22лв

Вит С – 12лв

Комбинирани хранителни ензими  – 35 – 60лв.

Колко продължава оздравителният период?

При лечението на чревния микробиом се цели възстановяване на баланса на чревната микрофлора и възстановяване на чревната стена(премахване на пропускливостта на червата).

Времето за възстановяване зависи от състоянието и прилаганите методи за лечение на микробиома и може да продължи от един до пет – шест месеца. Добрата новина е, че винаги действа и е напълно естествено, без химически лекарствени средства.

Основни хранителни продукти, супер храни и супер добавки необходими за подхранване на новосъздаващата се микрофлора:

Препоръчително е да се консултирате със специалист при избор на храна и хранителни добавки.

ВАЖНО! През оздравителния период отбягвайте консумация на:

Глутен, месо(с изключение на месо-костни бульони с минимални количества месо в порядък 30-50гр през ден), млечни храни (с изключение на пробиотично кисело мляко) захарни и тестени изделия, алкохол, прясно мляко, ГМО храни. Избягва се консумация на месо и млечни продукт от големите хипермаркети. Не се консумира пилешко, ако не е домашно.  Не се пушат цигари!

Препоръчва се през оздравителния период да консумирате:

 (Ако имате специфични противопоказания се консултирайте със специалист)

Супер пребиотични храни: кисело зеле,  лук, чесън, праз, гулия, домат, моркови, аспержи –  можете да ги консумирате всеки ден. Например печен лук и чесън, са особено полезни.

Зеленчуци:

Аспержи, цвекло, черна ряпа, китайско зеле, брюкселско зеле, броколи, тиквички, ряпа, домати, спанак, лук, гъби(горски), алабаш, патладжан, карфиол, моркови, зеле, марули(без айсберг). Кисело зеле.

Плодове

Портокали, грейпфрут, лимон, киви, череши, кокос, нектарини, авокадо, горски плодове ябълки (една на ден).

Сокове: моркови и спанак, моркови + цвекло + целина, моркови и зеле

Безглутенови храни(безглутенови макарони, киноа, амарант, елда, грах, нахут, леща и други).

Ядки и семена – Орехи, тиквени семки, слънчогледови семки, ленено семе, бадеми.

Бобови

Шарен боб, нахут и леща.

Семена

Киноа, амарант, елда, кафяв ориз.

Масла в ограничено количество

Зехтин, краве масло, гхи.

Месо –  Един –  два пъти седмично, максимум по 100 гр. на прием. Избирайте месо от животни, отгледани пасищно – нетлъсто телешко, домашно пилешко, агнешко, риба. Месото да бъде гарнитура към голяма салата от пресни зеленчуци.

Млечни продукти –  кисело  козе или овче мляко, по 100 гр. максимум на ден, козе сирене(2-3 пъти на седмица).

Безглутенови макарони, кус-кус, спагети и  фиде(Крамас)

Супер подправки, консумирайте ежедневно.

Канела( суров вид или масло от канела,  капсули, канела – тинктура)

Куркума( сурова или капсули, тинктура)

Джинджифил( масло от джинджифил, капсули или суров)

Как да премахнем „лошите” бактерии , паразити и гъбички от червата?

Най-лесно това става с биорезонансен уред(Биогенис)  в домашни условия или  биорезонансна терапия с Биохерц в амбулаторни условия.

Може  да ползвате и  билки, като пелин, билкова комбинация „Тройчатка”, масло от риган и други.

Добавки за подобряване секрецията на стомашна киселина

Храносмилателни ензими:

 • Бетаин HCL – подобрява секрецията на стомашна солна киселина
 • Амилаза -мза разграждане на въглехидратите
 • Натурален ябълков оцет
 • Липаза – разгражда мазнините
 • Протеаза – разгражда протеините
 • DPP 41V – разгражда глутен и казеин.

Пребиотици за подхранване на пробиотичните лакто- и бифидобактерии:

 • Инулин на прах
 • Арабиногалактини
 • Cal-Mag бутират

Добавки за оздравяване на чревната лигавица:

 • Карнозин
 • Глутамин
 • Цинк
 • DGL

Добавки за отслабване

 • Гарциния мангостана
 • Екстракт от зелено кафе

Кулинарна обработка за здравословно хранене

 • За предпочитане е консумация на 80% сурови зеленчуци и плодове и сокове.
 • Никакви консерванти в храни и напитки. Те унищожават пробиотчните бактерии, които искаме да отгледаме в телата си.
 • Препоръчва се да не се консумират масла и сол или приемът им да се намали до две-три супени лъжици на ден, общо количество от храни съдържащи мазнини(маслини, сирене) и масла. За омазняване се допуска студено пресован зехтин или студено пресовано слънчогледово олио.  Подправяйте с лимон, и пресни подправки, лук, чесън, соев сос Кикоман.
 • Без пържене! Само задушаване с вода на умерен огън.
 • Задушаване на пара, но продуктите да остават свежи и твърди.
 • Печене на фурна без силно препичане.
 • Варене (месно зеленчуковия борш, трябва да е ежедневна храна за заздравяване на чревната лигавица).
 • Лесни и бързи за приготвяне са многообразните безглутенови макарони „Крамас”. Можете да ги приготвите, като традиционна паста или като салата със зеленчуци и месо – възможностите са неизчерпаеми. Сваряват се за 5-6 минути.

Допълнителни съвети за по-успешно отглеждане на здравословна чревна микрофлора:

 • Приемайте ежедневно по една супена лъжица прясно смляно ленено семе, залято с топла вода.
 • Пийте по 2-3 литра вода на ден. Как? Една -две чаши сутрин, една две чаши един час преди храна. Не пийте вода по време на храна или веднага след храна.
 • Сутрин първо изпивайте по една – две чаши топла вода.
 • Започвайте деня с чаша сок от моркови с джиджифил и ½ лимон или моркови и спанак и 1/3 лимон.
 • Приемайте витамин С по 1,5 – 2 гр. на ден.
 • Комбинирани хранителни ензими и цинк.
 • Не вечеряйте след 20.00 часа.
 • Не яжте плодове веднага след основно хранене за десерт.
 • Избягвайте алкохол през оздравителния период.

Всички продукти могат да се  поръчат от www.zdravini.bg

Консултация със специалист  или запазване на час за директна ректална имплантация на пробиотичен концентрат Нарине, можете да заявите на тел: 0878257823 и www.biomedis.info

Пробиотик Нарине – жив течен пробиотичен концентрат 175 мл.

Нарине

Живия пробиотик „Наринé“ е най-ефективното и бързо решение за всички страдащи от синдром на раздразненото черво, хроничен запек или разстройство, алергии и автоимунни заболявания.

Пробиотичната хранителна добавка „Наринé ” е високоефективен течен ацидофилен концентрат от ацидофилни бактерии  Lactobacillusacidophilus щам n.v. Ep 317/402  в хранителна среда. Бактерията Lactobacillusacidophilus, щам n.v. Ep 317/402 живее в организма на човека – с нея хората се раждат. Тя е високо активна млечно-кисела бактерия, която обитава храносмилателния тракт на човека и се колонизира в лигавицата на дебелото черво, където живее в симбиоза заедно с бифидобактериите. Освен това естествено се намира и във влагалището.

Пробиотичната хранителна добавка „Нарине” е  с висока концентрация на колонизиращите бактерии, което осигурява поддръжка на здравословния баланс на микрофлората в целия стомашно-чревен тракт. Течната форма е научно разработена, за да може бактериите да достигат възможно най-бързо и живи до местоназначението си – червата или влагалището.

Състав: живи ацидофилни бактерии Lactobacillusacidophilus щам n.v. Ep 317/402 и техни метаболити, хранителна среда, дестилирана вода.

Разфасовка: Течен ацидофилен концентрат 175 мл.

Начин на употреба: 5 до 15 мл, 2-3 пъти дневно, 30 минути преди хранене, затоплено до стайна температура.

 • Използвай до 14 дни след отваряне на флакона.
 • Да се разтръска преди употреба.
 • Да не се нагрява над 40°С!
 • Да не се затопля в микровълнова печка!
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Забележка: Двата пробиотични продукта от серията “Наринé” работят заедно, като първо се приема “Наринé”, а седмица след това се добавя и “Наринé макс“.

За по-бърз и силен ефект се прилага и анално от специалист. Позвънете в центъра по интегративна медицина Биомедис в Сливен за подробности  на тел: 0888201415,  д-р Сяров. Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии. За начина на приложение прочетете указанията на етикета.

Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии и с къс срок на годност е, че бактериите са размножени в лабораторни условия в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура, концентрацията им е над 10 000 000 в 1 куб.см. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да бъде тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм.

Срок на годност: Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение при t° 2-6°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условни живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.

Каква е разликата между живи пробиотични бактерии и лиофилизирани пробиотици продавани в аптеките?

 За активиране на пробиотичните бактерии се изискват специални условия и поради това само малка част от лиофилизираните пробиотици достигат до червата. Но те не са достатъчни за да променят трайно неблагоприятния микробен баланс в червата. Живите пробиотици внесени директно в червата се са ефективни на 80% и наистина допринасят за изграждане на нова здравословна чревна флора.

Условия на съхранение: При температура 2-6°С

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Купи

Пробиотик Нарине макс – жив течен пробиотичен концентрат 175 мл.

Нарине Макс

Течен жив пробиотичен бактериален концентрат. Възстановява и поддържа здравословната микрофлора в червата. Използва се против дисбактериоза, хроничен запек и разстройство, колити, синдром на раздразнените черва, пропускливи черва, цистити, алергии и автоимунни заболявания.

Пробиотичната хранителна добавка „Наринé макс” е високоефективна и хипоалергенна комбинация от 12 сертифицирани пробиотични вида в хранителна среда, която предлага цялостния спектър от най-необходимите за чревната флора микроорганизми. Продуктът е уникална комбинация от колонизиращи и преходни бактерии, осигуряваща пълна поддръжка на здравословния баланс на микрофлората в целия стомашно-чревен тракт. Течната форма е научно разработена, за да може бактериите да достигат възможно най-бързо и живи до местоназначението си. Може да се приема орално, но ефекта е много по-силен при анално приложение. Манипулацията е безболезнена и бърза. Лекар от центъра по интегративна медицина Биомедис в Сливен, ще осъществи процедурата.

Този продукт предлага цялостен спектър от синергични и допълнителни видове бактерии за поддържане на доброто здравословно състояние на червата и целия организъм. След провеждане на целия курс от две процедури, в рамките на месец до три се повлияват и тежки хронични заболявания, като псориазис, кожни проблеми, паркинсон, автоимунни заболявания и други. А състояния, като запек или разстройство нормално се повлияват до няколко дни.

Състав: 12 вида живи пробиотични бактерии: Lactobacillussalivarius,  Lactobacillus  rhamnosus, Bifidobacteriumbifidum, Streptococcusthermophilus,  Lactobacillusacidophilus, Bifidobacteriumlactis,  Lactobacilluscasei, Lactobacillusplantarum, Bifidobacteriumlongum, Lactobacillusbulgaricus, Lactobacillusparacasei, BifidobacteriumBreve и техни метаболити, хранителна среда, дестилирана вода.

Разфасовка: Течен бактериален концентрат 175мл

Начин на употреба: 5 до 15 мл, 2-3 пъти дневно, 30 минути преди хранене, затоплено до стайна температура. За по-бърз и силен ефект се прилага и анално от специалист. Позвънете в центъра по интегративна медицина Биомедис в Сливен за подробности  на тел: 0888201415  д-р Сяров.

 • Използвай до 14 дни след отваряне на флакона.
 • Да се разтръска преди употреба.
 • Да не се нагрява над 40°С!
 • Да не се затопля в микровълнова печка!
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Забележка: Двете добавки от серията “Наринé” работят заедно, като първо се приема “Наринé”, а седмица след това се добавя и “Наринé макс”.

Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии. За начина на приложение прочетете указанията на етикета.

Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии и с къс срок на годност е, че бактериите са размножени в лабораторни условия в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура, концентрацията им е над 10 000 000 в 1 куб.см. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да бъде тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм.

Срок на годност: Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение при t° 2-6°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условни живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.

Каква е разликата между живи пробиотични бактерии и лиофилизирани пробиотици продавани в аптеките?

За активиране на пробиотичните бактерии се изискват специални условия и поради това само малка част от лиофилизираните пробиотици достигат до червата. Но те не са достатъчни за да променят трайно неблагоприятния микробен баланс в червата. Живите пробиотици внесени директно в червата  са ефективни на 80% и  допринасят за изграждане на нова здравословна чревна флора.

Условия на съхранение: При температура 2-6°С.

Купи