Боуен център Бургас и Боуен център Сливен

Боуен център град Сливен

Боуен центъра в град Сливен е част от Център по интегративна медицина град Сливен находящ се в ДКЦ 2 ул.”Стефан Караджа” №2.
Боуен центъра отвори врати през 2015 година и в него работи екип от дипломирани Боуен терапевти:

Павлина Михалева

Боуен терапевт към Австралийската академия по Боуен терапия, дипломиран нутрициолог  към Европейско научно общество Хановер, Рейки терапевт, източни диагностични, профилактични и терапевтични методи

Повишава професионалната си квалификация като завършва следните специализации:

Боуен  за професионални терапевти  – 2016г. с  преподавател Георги Илчев

Боуен за напреднали терапевти    – март 2017 г. с  преподавател Георги Илчев

Боуен “ Мама и Бебе“   –   Боуен при проблеми със забременяването, Боуен през бременността, Боуен преди и след раждането, Боуен при новородени и малки деца   – април 2016г. с  преподаватели Джон Уилкс и Лина Клерк

Мастър ниво специализирани Боуен процедури  – юли 2017 г. с преподаватели Ози и Илейн Ренч

Боуен в спорта май 2016г. с преподавател Робин Ууд

Боуен при диабет – май 2016г. с преподавател Робин Ууд

Член на  “ Българска асоциация по Боуен Терапия“ от 2015 година.

Захари Калайджиев

Специалист по хранене – Висш институт по хранителна и вкусова промишленост Пловдив, дипломиран нутрициолог  към Европейско научно общество Хановер, Боуен терапевт към Австралийската академия по Боуен терапия.

Притежава многогодишен опит, като натуропат в диагностициране и разработване на комплексни оздравителни програми.

Индивидуалните хранителни програми и диети за отслабване, които изготвя, се съобразяват с общото здравословно състояние, ин и ян енергиен статус на тялото и  кръвна група, както и резултати получени от Вега тест изследване.

Боуен център град Бургас

Отворихме Боуен център и в град Бургас с Боуен терапевт  Павлина Михалева 

Ние работим в екип от лекари, мануални терапевти, физиотерапевти и кинезитерапевти с холистичен подход при възстановяване на здравето. Ние сме първите Боуен терапевти в региона преминали пълния курс и дипломирани с международна диплома към Австралийската академия по Боуен терапия. Членове сме и на Българската асоциация по Боуен терапия, което гарантира високо ниво професионализъм и отговорност към всеки пациент. След като практикувахме в София и Бургас, създадохме Боуен център в Сливен през 2015г, който приема клиенти от Сливен, Ямбол, Стара Загора, Казанлък, Бургас, Шумен, Велико Търново, Варна, Русе, българи живеещи в чужбина и други.

Специализации:
Болки в гърба и кръста
Боуен при диабет
Боуен в спорта
Боуен за бебета. Най-ефективната терапия при колики
Тибетски мануални и енергийни техники за премахване на болки в гърба и кръста, болки в ставите на краката и ръцете, стрес, хронична умора и други
Тибетска оздравителна йога за възстановяване здравето на ставите и гръбначния стълб и трайно премахване на болки
Рейки терапия за цялостно възстановяване на енергийния баланс на тялото. Ние притежаваме най-висока степен Рейки грандмастери и сме Рейки учители
Юмейхо терапия – японска техника за наместване на ставите на гърбначния стълб и крайниците

Като допълнение на прилаганите мануални терапии, предлагаме на своите клиенти подходящи за тяхното пълно възстановяване, хранителни добавки, билкови чайове и тинктури, колаген за мазане при артрити и артрози и други.

Нашият екип:

Павлина Михалева

Боуен терапевт, Регресионни медитации

телефон за връзка: 0888 573 341

Захари Калайджиев

Боуен терапевт, Юмейхо терапевт

телефон за връзка: 0876 088 599

Цялостна диагностика и интегративен терапевтичен план

Заедно с екипа на Центъра по интегративна медицина и Центъра по клетъчно прочистване „Биомедис” , ние откриваме първопричините за болките в гърба и кръста, болки в ставите, гръбначни изкривявания, стрес, депресия и други заболявания и изготвяме интегриран терапевтичен план за клинично и домашно приложение.
Основните причини са:
1. Деформации в стъпалото. Един от основните фактори за поява на болки в коленете, тазобедрени стави, болки в гръбначния стълб, гръбначни изкривявания.
2. Разместване на прешлени на гръбначния стълб
3. Размествания в таза
4. Тазобедрена луксация и разлика в дължината на долните крайници
5. Травми и операции по крайници и трупа(секцио, херния, бъбреци и други)
6. Паразити и токсини
7. Заболявания на вътрешни органи, предизвикващи рефлекторни болки в гърба, кръста и ставите

Ние отстраняваме болката и след това заедно с вас работим за възстановяване на естественото Ви здраве.

Как?

Детайлна диагностика на вашето физическо и психо-емоционално състояние.
Разработване на персонален терапевтичен план, който съчетава:
1. Боуен терапия –най-предпочитаната и призната от здравните системи мануална терапия в Австралия и Европа, наречена хомеопатия на мануалната терапия,
2.Древни мануални и енергийни методи взаимствани от славянски и тибетски лечителски практики,
3.Най-новите достижения на съвременнта медицинска наука в областта на енергоинформационната медицина и многокомпенентни пептидни продукти
4.Натурални лечебни студено пресовани масла за пиене.(черен кимион, кайсия, ленено семе, конопено семе, тиквено семе и др.)
5.Селетирани от нашите колеги лекари витамини, минерали, натурален колаген за мазане и хранителни добавки за попълване на дефицити и ускоряване регенерацията на ставите и общ биохимичен баланс на тялото.
6.Тибетска оздравителна йога: Специализирани комплекси от упражнения за възстановяване здравето на гръбначния стълб и ставите. Упражненията, се изпълняват в домашни условия и могат да се изпълняват от всеки във всяка възраст. Както и изработване на индивидуални комплекси за изправяне на гръбначни изкривявания, дискова херния, артрит и артроза и други.
7. Специализирани медитации за самолечение и психо-емоцианален баланс.